KONFIDENCIALITĀTES POLITIKA

PAZIŅOJUMA DARBĪBAS JOMA

Lūdzam šo Fits You privātuma paziņojumu ("paziņojums") izlasīt rūpīgi, lai saprastu mūsu politiku un praksi attiecībā uz jūsu personas datiem un to, kā tos izmantosim. Šis paziņojums attiecas uz privātpersonām, kas izmanto Fits You pakalpojumus kā patērētāji ("jūs"). Šajā paziņojumā ir izskaidrots, kā SIA "GM fitness" ("Fits You", "mēs") iegūst, izmanto un izpauž jūsu personas datus. Tajā ir arī izklāstīts, kā jūs varat piekļūt saviem personas datiem un aktualizēt tos, un izvēlēties atsevišķas jūsu personas datu izmantošanas alternatīvas.

Šajā paziņojumā ir minētas gan mūsu tiešsaistes, gan bezsaistes datu ieguves aktivitātes, tostarp tie personas dati, ko mēs iegūstam pa dažādiem saviem kanāliem, piemēram, interneta mājaslapām, aplikācijām, trešo personu sociālajiem tīkliem, patērētāju iesaistīšanas dienestā un pasākumos. Lūdzam ņemt vērā, ka mēs varam iegūt personas datus no dažādiem avotiem (interneta mājaslapa, bezsaistes pasākums). Lūdzam papildu informācijai par to, kā tam iebilst, skatīt 8. punktu.

Gadījumos, kad apstrādājam jūsu personas datus, lai izpildītu tiesību aktos noteiktos pienākumus, jūsu personas datu sniegšana ir obligāta un izriet no tiesību aktu normām, ar ko mums ir noteikti juridiski pienākumi. Pārējos gadījumos jūsu personas datu sniegšana nav obligāta, tomēr, ja nesniegsiet mums nepieciešamos personas datus, mēs nevarēsim ar jums sazināties, sniegt jums mūsu preces un/vai pakalpojumus, pēc jūsu lūguma veikt darbības pirms līguma noslēgšanas, noslēgt ar jums līgumu. Mēs jums norādīsim, kad ir nepieciešams sniegt personas datus, piemēram, skaidri norādot šo informāciju mūsu reģistrācijas anketās.

Šis paziņojums laiku pa laikam var tikt mainīts (skat. 10. punktu).

Šajā paziņojumā ir sniegta svarīga informācija par šādiem jautājumiem:
1. personas datu avoti
2. personas dati, ko iegūstam par jums, un kā mēs tos iegūstam
3. sīkfaili/līdzīgas tehnoloģijas, reģistrācijas faili un tīmekļa bāksignāli
4. jūsu personas datu pielietojums
5. jūsu personas datu izpaušana
6. personas datu saglabāšana
7. jūsu personas datu glabāšana vai pārsūtīšana
8. piekļuve jūsu personas datiem un citas tiesības
9. jūsu izvēle attiecībā uz jūsu personas datu izmantošanu un izpaušanu
10. izmaiņas šajā paziņojumā
11. datu kontrolētāji un kontakti


1. PERSONAS DATU AVOTI

Šis paziņojums attiecas uz personas datiem, ko iegūstam no jums vai par jums, izmantojot turpmāk aprakstītās metodes (skat. 2.punktu), no šādiem avotiem:

Fits You interneta mājaslapas. Patērētāju veidotas interneta mājaslapas, ko izmanto Fits You, vai tās vajadzībām, tostarp interneta mājaslapas, ko mēs izmantojam ar saviem domēniem/URL un mini mājaslapām, ko mēs izmantojam trešo personu sociālajos tīklos, piemēram, Facebook ("interneta mājaslapas").

E-pasts, īsziņas vai citi elektroniskie ziņojumi. Elektroniskā saziņa starp jums un Fits You.

Bezsaistes reģistrācijas anketas. Drukātas vai digitālas reģistrācijas un līdzīgas anketas, ko iegūstam, piemēram, ar pasta starpniecību, sacensībās un citās popularizēšanas darbībās vai pasākumos.

Reklāmu aplūkošana. Mūsu reklāmas aplūkošana (piemēram, ja jūs aplūkojat kādu no mūsu reklāmām trešās personas interneta mājaslapā, mēs varam saņemt informāciju par šo aplūkojumu).

Mūsu izveidotie dati. Mūsu mijiedarbības ar jums laikā mēs varam izveidot personas datus par jums (piem., jūsu mūsu mājaslapās veikto pirkumu uzskaite).

Dati no citiem avotiem. Trešo personu sociālie tīkli (piem., Facebook, Google), tirgus izpēte (ja atsauksmes nav sniegtas anonīmi), trešo personu datu apkopojumi, Fits You pakalpojumu popularizēšanas partneri un publiski pieejamie informācijas avoti.


2. PERSONAS DATI, KO IEGŪSTAM PAR JUMS, UN KĀ MĒS TOS IEGŪSTAM

Atkarībā no jūsu mijiedarbības ar Fits You (tiešsaistē, bezsaistē, pa tālruni u.c.) mēs iegūstam par jums dažādu informāciju kā aprakstīts zemāk.

Personas kontaktinformācija. Tā ietver visu jūsu sniegto informāciju, lai mēs varētu ar jums sazināties, piemēram, jūsu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, sociālo tīklu datus vai tālruņa numuru.

Demogrāfiskā informācija un intereses. Visa informācija, kas raksturo jūsu demogrāfisko situāciju un paradumus. Piemēram, jūsu dzimšanas datums, vecums vai vecuma diapazons, dzimums, ģeogrāfiskā atrašanās vieta (piem., pasta indekss), iecienītākās preces, hobiji un intereses, arī informācija par mājsaimniecību vai dzīvesveidu.

Informācija no datora/ mobilās ierīces. Visa informācija par datorsistēmu vai citu tehnoloģisko ierīci, ko jūs izmantojat, lai piekļūtu mūsu interneta mājaslapām vai aplikācijām, piemēram, interneta protokola (IP) adrese, kas tiek lietota, lai pieslēgtu jūsu datoru vai ierīci internetam, operētājsistēmas veids un interneta pārlūka veids un versija. Ja jūs piekļūstat Fits You interneta mājaslapai vai aplikācijai, izmantojot mobilo ierīci, piemēram, viedtālruni, iegūtā informācija, ja ir atļauts, ietvers, jūsu tālruņa unikālo ierīces ID, reklāmas ID, ģeogrāfisko atrašanās vietu un citus līdzīgus mobilās ierīces datus.

Interneta mājaslapās/komunikācijā iegūtā informācija. Kad jūs pārlūkojat un izmantojat mūsu interneta mājaslapas vai jaunumu vēstules, mēs izmantojam automātiskās datu ieguves tehnoloģijas, lai iegūtu kādu informāciju par jūsu darbībām. Tas ietver informāciju par to, uz kurām saitēm jūs klikšķināt, kuras lapas vai kuru saturu jūs skatāties un cik ilgi, kā arī citu līdzīgu informāciju un statistiku par jūsu veiktajām darbībām, piemēram, reaģēšanas uz saturu laiks, lejupielāžu kļūdas un atsevišķu lapu apmeklējuma ilgums. Šī informācija tiek iegūta, izmantojot tādas automātiskās tehnoloģijas kā sīkdatnes un tīmekļa bāksignāli, tā arī tiek iegūta, izmantojot trešo personu novērojumus analītiskā un reklāmas nolūkā. Jums ir tiesības iebilst pret šādu tehnoloģiju izmantošanu, vairāk informācijas skatīt 3. punktā.

Tirgus izpēte un atsauksmes no patērētājiem. Visa informācija, ko brīvprātīgi sniedzat mums, daloties savā pieredzē par mūsu pakalpojumu izmantošanu.

Patērētāju veidots saturs. Viss saturs, ko radāt un ar ko pēc tam dalāties trešo personu sociālajos tīklos vai augšupielādējot to kādā no mūsu mājaslapām vai aplikācijām, tostarp izmantojot tādas trešo personu tīkla aplikācijas kā Facebook. Piemēram, fotogrāfijas, video, personīgi stāsti vai citi līdzīgi mediji vai saturs. Ja atļauts, mēs iegūstam un publicējam patērētāju veidotu saturu saistībā ar virkni aktivitāšu, tostarp sacensībām un citiem pakalpojumu popularizēšanas pasākumiem, interneta mājaslapas kopienas iezīmēm, patērētāju iesaisti un trešo personu socializācijas tīkliem.

Trešo personu sociālo tīklu informācija. Visa informācija, ar ko jūs dalāties publiski trešo personu sociālajā tīklā, vai informācija, kas ir daļa jūsu profila trešās personas sociālajā tīklā (piemēram, Facebook), un ar ko jūs ļaujat trešās personas sociālajam tīklam dalīties ar mums. Piemēram, jūsu konta pamatinformācija (piem., vārds, e-pasta adrese, dzimums, dzimšanas diena, pašreizējā pilsēta, profila bilde, lietotāja ID, draugu saraksts u.c.) un visa cita papildu informācija vai aktivitātes, ar ko ļaujat trešās personas sociālajam tīklam dalīties. Mēs saņemam jūsu trešās personas sociālā tīkla informāciju (vai tās daļas) katru reizi, kad jūs lietojat socializācijas tīkla funkciju, kas ir integrēta Fits You lapā (piemēram, Facebook Connect), vai katru reizi, kad jūs mijiedarbojaties ar mums, izmantojot trešās personas sociālo tīklu. Lai uzzinātu vairāk par to, kā Fits You iegūst jūsu informāciju no trešās personas sociālā tīkla vai atteiktos no dalīšanās ar šādu sociālā tīkla informāciju, lūdzam apmeklēt attiecīgās trešās personas sociālā tīkla interneta mājaslapu.

Maksājumu un finanšu informācija. Visa informācija, kas mums nepieciešama pasūtījuma izpildei vai ko jūs izmantojat pirkuma veikšanai, piemēram, jūsu debetkartes vai kredītkartes informācija (kartes īpašnieka vārds, kartes numurs, derīguma termiņš u.c.), vai citi maksājumu veidi (ja tādi ir pieejami). Jebkurā gadījumā Mēs vai mūsu maksājumu apstrādes pakalpojumu sniedzējs (-i) izmantojam maksājumu un finanšu informāciju saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem, noteikumiem un drošības standartiem, piemēram, PCI DSS.

Sensitīvie personas dati. Mēs nemēģinām iegūt vai citādi apstrādāt sensitīvus personas datus mūsu regulārās komercdarbības gaitā. Ja kāda iemesla dēļ ir nepieciešams apstrādāt jūsu sensitīvos personas datus, mēs paļaujamies uz jūsu iepriekšēju nepārprotamu piekrišanu visa veida datu apstrādei, kas ir brīvprātīga. Ja mēs apstrādājam jūsu sensitīvos personas datus citiem mērķiem, mēs paļaujamies uz šādiem juridiskajiem pamatiem: (i) noziedzīgu nodarījumu atklāšana un novēršana (tostarp krāpšanas novēršana) un (ii) piemērojamo normatīvo aktu ievērošana (piem., lai atbilstu mūsu ziņošanai par daudzveidību).


3. SĪKFAILI/LĪDZĪGAS TEHNOLOĢIJAS, REĢISTRĀCIJAS FAILI UN TĪMEKĻA BĀKSIGNĀLI

Sīkfaili/Līdzīgas tehnoloģijas. Lūdzam skatīt mūsu Paziņojumu par sīkfailiem, lai uzzinātu, kā varat pārvaldīt jūsu sīkfailu iestatījumus un uzzinātu vairāk par mūsu izmantotajiem sīkfailiem un par to, kādiem mērķiem mēs tos izmantojam.

Reģistrācijas faili. Mēs iegūstam informāciju reģistrācijas failu veidā, kas uzskaita interneta mājaslapas aktivitātes un apkopo statistiku par jūsu pārlūkošanas paradumiem. Šie ieraksti tiek izveidoti automātiski un palīdz mums novērst defektus, uzlabot darbību un uzturēt mūsu interneta mājaslapu drošību.

Tīmekļa bāksignāli. Tīmekļa bāksignāli (zināmi arī kā "tīmekļa izsekošanas ierīces") ir nelielas koda virknes, kas interneta mājaslapā vai e-pastā izveido grafisku attēlu, lai nosūtītu mums atpakaļ datus. Informācijā, kas iegūta, izmantojot tīmekļa bāksignālus, tiks ietverta tāda informācija kā IP adrese, kā arī informācija par to, kā jūs esat reaģējuši uz e-pasta kampaņu (piem., cikos e-pasts tika atvērts, uz kurām saitēm jūs klikšķināt e-pastā u.c.) Mēs izmantosim tīmekļa bāksignālus mūsu interneta mājaslapās vai iekļausim tos jums nosūtāmajos e-pastos. Mēs izmantojam tīmekļa bāksignālu doto informāciju dažādiem mērķiem, tostarp, bet ne tikai, ziņojumiem par datu plūsmu mājaslapā, individuālo apmeklētāju uzskaitei, reklāmai, e-pastu auditam un ziņošanai, kā arī personalizācijai.


4. JŪSU PERSONAS DATU PIELIETOJUMS

Turpmākajās rindkopās ir aprakstīti dažādi mērķi, kuriem iegūstam un izmantojam jūsu personas datus, kā arī dažādi jūsu personas dati, kas tiek iegūti katram mērķim. Lūdzam ņemt vērā, ka ne visi turpmāk minētie pielietojumi ir attiecināmi uz katru personu.

Konkursi, mārketings un cita veida preču un pakalpojumu popularizēšanas aktivitātes. Ar jūsu piekrišanu (kur nepieciešams), mēs izmantojam jūsu personas datus, lai sniegtu jums informāciju par precēm vai pakalpojumiem (piem., mārketinga ziņojumi vai kampaņas, vai reklāmas). Tas var tikt darīts, izmantojot tādus komunikācijas līdzekļus kā e-pasti, reklāmas, SMS, tālruņa zvani un pasta saraksti piemērojamos normatīvajos aktos pieļaujamajā apmērā. Dažas mūsu kampaņas un reklāmas akcijas tiek īstenotas trešo personu interneta mājaslapās un/vai sociālajos tīklos. Šāda jūsu personas datu izmantošana ir brīvprātīga, kas nozīmē, ka jūs varat nepiekrist (kur nepieciešams) vai atsaukt savu piekrišanu, ja tāda ir dota, vai iebilst jūsu personas datu apstrādei šiem mērķiem. Sīkāku informāciju par to, kā varat mainīt jūsu izvēles attiecībā uz mārketinga komunikāciju lūdzam skatīt 8. un 9.punktu. Jūsu personas datu izmantošana ar mērķi piedalīties konkursos vai reklāmās ir brīvprātīga, tomēr, ja šādā gadījumā personas datus nesniegsiet, jūs nevarēsiet piedalīties konkursos/ reklāmās. Vairāk informācijas par mūsu konkursiem un citām reklāmas aktivitātēm lūdzam skatīt oficiālajos noteikumos vai līdz ar katru konkursu/reklāmu publicētajā papildinformācijā.
Mūsu iemesli:
- ar jūsu piekrišanu (kur nepieciešams)
- līgumsaistību izpilde
- juridiskās saistības
- mūsu likumiskās intereses
Mūsu likumiskās intereses:
- noskaidrot, kuri mūsu pakalpojumi jūs varētu interesēt, un pastāstīt jums par tiem
- noteikt jaunu pakalpojumu patērētāju veidus
- krāpšanas novēršana, tiesisko prasījumu celšana, izpilde vai aizstāvēšana

Trešo personu sociālie tīkli: mēs izmantojam jūsu personas datus, kad jūs lietojat trešo personu sociālo tīklu funkcijas, piemēram, "Like" ("Patīk") funkcijas, lai sniegtu jums reklāmas un mijiedarbotos ar jums trešo personu sociālajos tīklos. Uzzināt vairāk par šo funkciju darbību, profila datiem, ko mēs iegūstam par jums, un par to, kā atteikties, pārskatot attiecīgos trešo personu sociālo tīklu privātuma paziņojumus.
Mūsu iemesli:
- ar jūsu piekrišanu (kur nepieciešams)
- mūsu likumiskās intereses
Mūsu likumiskās intereses:
- noskaidrot, kuri mūsu pakalpojumi jūs varētu interesēt, un pastāstīt jums par tiem
- noteikt jaunu pakalpojumu patērētāju veidus

Personalizācija (bezsaistē un tiešsaistē). Ar jūsu piekrišanu (kur nepieciešams), mēs izmantojam jūsu personas datus, lai (i) lai analizētu jūsu izvēles un paradumus, (ii) paredzētu jūsu vajadzības, pamatojoties uz jūsu profila analīzi, (iii) uzlabotu un personalizētu jūsu pieredzi mūsu interneta mājaslapās un aplikācijās; (iv) nodrošinātu, ka mūsu interneta mājaslapu/aplikāciju saturs ir optimizēts jums un jūsu datoram vai ierīcei; (v) sniegtu jums īpaši pielāgotas reklāmas un saturu; (vi) ļautu jums piedalīties interaktīvajās funkcijās, kad jūs to izvēlaties. Pamatojoties uz šāda veida informāciju un ar jūsu piekrišanu (kur nepieciešams), mēs arī jums rādām specifisku , Fits You saturu vai reklāmas, kas ir pielāgotas jūsu interesēm. Jūsu personas datu izmantošana ir brīvprātīga, kas nozīmē, ka varat nepiekrist (kur nepieciešams) vai atsaukt savu piekrišanu, ja tāda ir dota, vai iebilst jūsu personas datu apstrādei šim mērķim. Sīkāku informāciju par atteikšanos skatīt 9. punktā.

Citi vispārējie mērķi (piem., iekšējā vai tirgus izpēte, analīze, drošība). Saskaņā ar piemērojamiem normatīvajiem aktiem, mēs izmantojam jūsu personas datus citiem vispārējiem komercdarbības mērķiem, piemēram, jūsu konta uzturēšanai, iekšējās vai mārketinga izpētes veikšanai un reklāmas kampaņu efektivitātes novērtēšanai. Mēs arī izmantojam jūsu personas datus mūsu paziņojumu, IT un drošības sistēmu vadībai un darbībai.
Mūsu iemesli:
- ar jūsu piekrišanu (kur nepieciešams)
- juridiskās saistības
- mūsu likumiskās intereses
Mūsu likumiskās intereses:
- jaunu pakalpojumu uzlabošana un izstrāde
- sniegto pakalpojumu kvalitātes kontrole un uzlabošana (kļūt efektīvākiem)
- klientu apmierinātības aptaujas
- krāpšanas novēršana, tiesisko prasījumu celšana, izpilde vai aizstāvēšana
- juridisko saistību izpilde

Juridiski iemesli vai apvienošanās/pārņemšana. Ja Fits You vai tās aktīvus pārņem vai tie tiek apvienoti ar citu uzņēmumu, tostarp bankrota gadījumā, mēs nodosim jūsu personas datus visiem mūsu tiesību un saistību pārņēmējiem. Mēs arī izpaudīsim jūsu personas datus trešajām personām (i) ja to nosaka piemērojamie normatīvie akti; (ii) ja tas nepieciešams tiesvedības procesā; (iii) atbildot uz kompetentas tiesībaizsardzības iestādes pieprasījumu; (iv) lai aizsargātu mūsu tiesības, privātumu, drošību vai īpašumu vai (v) lai izpildītu visu vienošanos vai mūsu interneta mājaslapas nosacījumus.
Mūsu iemesli:
- juridiskās saistības
- mūsu likumiskās intereses
Mūsu likumiskās intereses:
- juridisko saistību izpilde
- mūsu mantas un personāla aizsardzība


5. JŪSU PERSONAS DATU IZPAUŠANA

Papildus 5. punktā minētajām Fits You vienībām (datu kontrolētāji un kontaktu sadaļa), mēs dalāmies ar jūsu personas datiem ar šāda veida trešo personu organizācijām:

Pakalpojumu sniedzēji. Tie ir ārpakalpojumu uzņēmumi, ko mēs izmantojam savas komercdarbības īstenošanai (šādu pakalpojumu sniedzēji): pasta pakalpojumi, kurjerpakalpojumi, mārketings (preču un pakalpojumu popularizēšanas vadīšana, e-pastu sūtīšana, reklāmas kampaņu vadība), tirgus izpēte, IT/IS atbalsts, tostarp interneta mājaslapas un datubāzes darbība un izstrāde, maksājumu apstrāde, juridiskās lietas, audits, grāmatvedība). Pakalpojumu sniedzējiem un viņu izvēlētajam personālam ir atļauts piekļūt jūsu personas datiem un tos izmantot mūsu vārdā tikai atsevišķiem uzdevumiem, ko viņiem tiek lūgts izpildīt atbilstoši mūsu norādījumiem, kā arī viņiem ir jāievēro jūsu personas datu konfidencialitāte un drošība.

Trešo personu uzņēmumi, kas izmanto personas datus savos mārketinga nolūkos. Izņemot situācijas, kad esat devis savu piekrišanu, mēs nelicencējam vai nepārdodam jūsu personas datus trešo personu uzņēmumiem to mārketinga nolūkos. To identitāte tiks atklāta, kad būs nepieciešama jūsu piekrišana.

Saņēmēji – trešās personas, kas izmanto personas datus juridiskos nolūkos vai apvienošanās/ pārņemšanas dēļ. Mēs izpaudīsim jūsu personas datus trešajām personām juridisku iemeslu dēļ (piem., subjekti, kuriem mums ir pienākums izpaust jūsu personas datus, īpaši valsts administrācijas iestādēm vai tiesībaizsardzības iestādēm) vai pārņemšanas vai apvienošanās kontekstā (sīkāku informāciju skat. 4. punktā).


6. PERSONAS DATU SAGLABĀŠANA

Fits You veic visas nepieciešamās darbības, lai nodrošinātu, ka jūsu personas dati tiek apstrādāti tikai minimālu periodu, kas noteikts atbilstoši minētajiem kritērijiem:

1. Fits You saglabās jūsu personas datu kopijas tādā formātā, kas nepieciešams identifikācijai tikai tik ilgi, kamēr:
- mēs saglabājam pastāvīgu saikni ar jums (piemēram, ja esat iekļauts mūsu adresātu sarakstā un neesat no tā atteicies; kamēr jūs atsaucat savu piekrišanu jūsu personas datu apstrādei mārketinga vajadzībām vai kamēr jūs iebilstat datu apstrādei šim nolūkam)
- jūsu personas dati ir nepieciešami saistībā ar šajā paziņojumā noteiktajiem mērķiem un mums ir spēkā esošs juridisks pamats;

kā arī

2. Visu piemērojamo prasījumu/ nodokļu saistību noilgums, kas saistīti ar konkrēto datu apstrādes mērķi, plus viens papildu gads, kas tiek aprēķināts no tā gada beigām, kurā ir noslēdzies piemērojamais noilgums. Šis viens papildus gads ir nepieciešams gadījumā, ja prasījumi tiek īstenoti īsi pirms piemērojamā noilguma beigām un kalpo tam, lai noteiktu vienu datumu, kad dati tiks dzēsti, iznīcināti vai padarīti anonīmi. Papildus, ja tiek celtas būtiskas juridiskās prasības, mēs varam turpināt apstrādāt jūsu personas datus šādu papildu laiku, kas nepieciešams saistībā ar šo prasību.

Apakšpunktā (b) minētajos periodos mēs ierobežosim jūsu personas datu apstrādi, tos tikai glabājot vai/un saglabājot šo datu drošību, izņemot tādā apmērā, kādā datus nepieciešams iegūt saistībā ar jebkuru prasību vai saistību saskaņā ar piemērojamiem normatīvajiem aktiem.

Kad apakšpunktos (a) un (b) minētie periodi, katrs piemērojamā apmērā, būs noslēgušies, mēs vai nu (i) neatgriezeniski dzēsīsim vai iznīcināsim attiecīgos personas datus vai (ii) padarīsim attiecīgos personas datus anonīmus.


7. JŪSU PERSONAS DATU GLABĀŠANA UN/VAI PĀRSŪTĪŠANA

Mēs veicam atbilstošus pasākumus (aprakstīti turpmāk), lai saglabātu jūsu personas datu konfidencialitāti un drošību. Lūdzam ņemt vērā, ka šī aizsardzība neattiecas uz informāciju, ar ko izvēlaties dalīties publiskā telpā, piemēram, trešo personu sociālajos tīklos.

Personas, kas var piekļūt jūsu personas datiem. Jūsu personas datus apstrādās mūsu pilnvarotie darbinieki, pamatojoties uz nepieciešamību zināt, atkarībā no konkrētiem nolūkiem, kā dēļ jūsu personas dati ir iegūti.

Darbības vidēs veiktie pasākumi. Mēs uzglabājam jūsu personas datus darbības vidēs, kurās tiek veikti samērīgi drošības pasākumi, lai novērstu nesankcionētu piekļuvi. Mēs ievērojam saprātīgus standartus personas datu aizsardzībai. Informācijas nodošana internetā diemžēl nav pilnībā droša, un lai gan mēs darām visu iespējamo jūsu personas datu aizsardzībai, mēs nevaram garantēt datu drošību, tos nododot mūsu interneta mājaslapās/aplikācijās.


8. PIEKĻUVE JŪSU PERSONAS DATIEM UN CITAS TIESĪBAS

Piekļuve personas datiem. Jums ir tiesības piekļūt, pārskatīt un pieprasīt fizisku vai elektronisku par jums esošās informācijas kopiju. Jums ir arī tiesības pieprasīt informāciju par jūsu personas datiem.

Šīs tiesības var izmantot, nosūtot mums e-pastu fitsyoufitness@gmail.com vai rakstot mums uz SIA "GM fitness", Zalves iela 45-3B, Rīga, LV-1046 (pirms jebkādas informācijas sniegšanas mēs paturam tiesības pārbaudīt jūsu identitāti). Ja pieprasījumu iesniedz kāda cita persona bez pierādījumiem, ka pieprasījums ir veikts jūsu uzdevumā, pieprasījums tiks noraidīts. Lūdzam ņemt vērā, ka visa mums sniegtā identifikācijas informācija tiks apstrādāta tikai un saskaņā ar piemērojamiem normatīvajiem aktiem.

Papildu tiesības (piem., personas datu mainīšana, dzēšana). Ja tas ir noteikts normatīvajos aktos, jūs varat (i) pieprasīt jūsu personas datu dzēšanu, pārnesamību; (ii) ierobežot jūsu personas datu lietošanu un izpaušanu un (iii) atsaukt piekrišanu jebkurām mūsu veiktajām datu apstrādes darbībām (piekrišanas atsaukšana neietekmē likumīgu apstrādi, pamatojoties uz piekrišanu pirms tās atsaukšanas).

Saskaņā ar piemērojamajiem normatīvajiem aktiem jums vēl var būt šādas papildu tiesības attiecībā uz būtisko personas datu lietošanu:
- tiesības iebilst, pamatojoties uz jūsu konkrēto situāciju, ka mēs vai kāds mūsu udevumā izmanto jūsu būtiskos personas datus, un
- tiesības iebilst, ka mēs vai kāds mūsu uzdevumā apstrādā jūsu būtiskos personas datus tiešā mārketinga nolūkā.

Mums var būt jāsaglabā kādi jūsu personas dati pēc tam, kad esat pieprasījis to dzēšanu, lai izpildītu mūsu juridiskās vai līgumsaistības. Mums arī var tiks atļauts atbilstoši piemērojamiem normatīvajiem aktiem paturēt kādus jūsu personas datus mūsu komercdarbības vajadzībām.

Ceram, ka mums ir izdevies atbildēt uz jūsu jautājumiem par to, kā mēs apstrādājam jūsu personas datus, tomēr, ja jums ir kādi neatrisināti jautājumi, jums ir arī tiesības sūdzēties uzraudzības iestādē: Datu valsts inspekcija.


9. JŪSU IZVĒLE ATTIECĪBĀ UZ JŪSU PERSONAS DATU IZMANTOŠANU UN IZPAUŠANU

Mēs cenšamies jums piedāvāt izvēli attiecībā uz mums sniegtajiem personas datiem. Turpmāk minētie mehānismi ļauj jums šādā veidā kontrolēt jūsu personas datus:

Sīkfaili/līdzīgas tehnoloģijas. Jūs pārvaldāt savu piekrišanu, (i) izmantojot mūsu piekrišanas pārvaldības risinājumu vai (ii) mūsu pārlūku tā, lai atteiktos no visiem vai kādiem sīkfailiem/līdzīgām tehnoloģijām, vai lai brīdinātu jūs, kad tās tiek lietotas. Lūdzam skatīt 3. punktu.

Reklāma, mārketings un pakalpojumu popularizēšanas darbības. Jūs varat piekrist, ka Fits You izmanto jūsu personas datus, lai reklamētu tās preces vai pakalpojumus, izmantojot reģistrācijas anketās esošo (-s) ieklikšķināmo (-s) lodziņu (-s). Ja izlemjat, ka vairs nevēlaties saņemt šādus paziņojumus, jūs varat atteikties no mārketinga paziņojumu saņemšanas jebkurā laikā, ievērojot šādā paziņojumā sniegtās instrukcijas. Lai atteiktos no tādu mārketinga paziņojumu saņemšanas, kas nosūtīti, izmantojot jebkuru mediju, tostarp trešo personu sociālos tīklus, jūs varat atteikties jebkurā laikā, izmantojot mūsu paziņojumos pieejamās saites, piesakoties interneta mājaslapās/aplikācijās vai trešo personu sociālajos tīklos un pielāgojot savas lietotāja izvēles jūsu konta profilā, atklikšķinot attiecīgos lodziņus. Lūdzam ņemt vērā, ka pat ja jūs izvēlaties nesaņemt mārketinga paziņojumus, jūs joprojām varat saņemt no mums administratīvos paziņojumus, piemēram, pasūtījumu vai citu darījumu apstiprinājumus, kā arī citus būtiskus ar mārketingu nesaistītus paziņojumus.

Personalizācija (bezsaistē un tiešsaistē): ja to nosaka normatīvie akti, ja vēlaties lai Fits You izmanto jūsu personas datus personalizētas pieredzes/mērķtiecīgas pieredzes un satura nodrošināšanai, jūs varat to norādīt attiecīgajā (-os) reģistrācijas anketas ieklikšķināmajā (-os) lodziņā (-os). Ja vairs nevēlaties izmantot šādu personalizāciju, varat atteikties jebkurā laikā, piesakoties interneta mājaslapās/aplikācijās.

Mērķtiecīga reklāma. Mēs sadarbojamies ar reklāmu tīkliem un citiem reklāmas sniedzējiem ("Reklāmas sniedzēji"), kas nodrošina mūsu vārdā reklāmu, un citiem nesaistītiem uzņēmumiem internetā. Dažas no šīm reklāmām ir pielāgotas jūsu interesēm, ņemot vērā Fits You lapās iegūto informāciju, un nesaistītās mājaslapās laika gaitā. Vairāk par šo reklāmas veidu, kā arī par to, kā atteikties no reklāmas, kā pamatā ir intereses un ko sniedz uzņēmumi, kas piedalās Digitālās reklāmas alianses ("DRA") pašregulācijas programmā, varat uzzināt, dodoties uz www.aboutads.info/choices. Jūs arī varat pātraukt precīzas atrašanās vietas datu ieguvi no mobilās ierīces, izmantojot jūsu ierīces atrašanās vietas pakalpojuma iestatījumus.


10. IZMAIŅAS ŠAJĀ PAZIŅOJUMĀ

Ja mēs mainīsim jūsu personas datu apstrādes veidu, mēs aktualizēsim šo paziņojumu. Mēs paturam tiesības veikt izmaiņas mūsu praksē un šajā paziņojumā jebkurā laikā. Mēs jūs informēsim par visām izmaiņām šajā politikā, ievietojot būtisko informāciju mūsu interneta mājaslapās/aplikācijās vai nosūtot jums aktualizētu politikas dokumentu.


11. DATU KONTROLĒTĀJI UN KONTAKTI

Uzdot jautājumus par šo paziņojumu un mūsu privātuma praksi vai tos komentēt vai iesniegt sūdzību par mūsu atbilstību piemērojamiem privātuma normatīvajiem aktiem, lūdzam ar mums sazināties pa: fitsyoufitness@gmail.com vai rakstīt mums uz SIA "GM fitness", Zalves iela 45-3B, Rīga, LV-1046 vai zvanīt mums +371 26592800.


Mēs pieņemsim un izskatīsim visas sūdzības par to, kā pārvaldām personas datus (tostarp sūdzību par to, ka esam pārkāpuši jūsu tiesības saskaņā ar piemērojamiem privātuma normatīvajiem aktiem).
Made on
Tilda